пятница, 27 мая 2016 г.

                                                                       Любі школярі!

Вітаю всіх зі святом останнього дзвоника та  успішним переходом до наступного класу. Ось і настало літо. Скінчився навчальний марафон з уроками, контрольними роботами, перервами, домашніми завданнями, сміхом. Попереду – сонячні дні і канікули.Нехай гарним та чудовим буде  відпочинок, сповнений нових яскравих вражень,  сподівань, цікавих знайомств.Відпочивайте, загоряйте, купайтеся, щоб до вересня набратися сил та оптимізму. А сил знадобиться, ой, як багато! Тож, не втрачайте часу даремно! Ліс, річка, походи, табори відпочинку – цим ви можете зайнятися в цей чудовий час під назвою КАНІКУЛИ! 

Тож бажаю, щоб на вашому шляху було більше добра та справедливості, перемог і здійснених мрій. Нехай завжди світить сонце, щастя посміхається вам, щоб кожен з вас знайшов себе у важливій та потрібній справі, щоб з оптимізмом і вірою дивитись у майбутнє.     

Всім випускникам щиро бажаю знайти свою життєву стежину, а  головне – стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей,  творчості думки, працьовитості залежить майбутнє України, рідного краю.  Щасливої життєвої долі вам та вагомих успіхів!                                                                                                               

                                                                                            Зі святом вас, дорогі друзі!

Комментариев нет:

Отправить комментарий